ny kategori

Nu har jag fixat en ny kategori där ni kan läsa vad jag äter^^

förkyld

Jag blir nästan aldrig förkyld. Och det är jag väldigt tacksam för. Men jag är tyvärr inte immun mot sjukdomar. Jag blir bara sjuk när jag inte vill bli det. Som nu, jag har fått en förkylning. Nu när jag är i Umeå och vill hinna med så mycket som möjligt. Åh, jag hoppas att den försvinner snart, orkar inte näsdukar.
Fast det finns en grej som faktiskt är positiv. Jag har ingen aptit, för jag känner igen smak! (yaaay)

ett förlåt

Jag ber så mycket om ursäkt för min usla uppdatering. Jag har inte haft tid helt enkelt.
Det blev buss hela dagen igår, och idag var jag med Lillan hela dagen. Men nu har jag fått några minuter för mej själv.
På bussen satte jag mej vid världens snyggaste kille typ. Han verkade ganska schysst också även fast han inte sa så mycket. Egentligen sa han inget. Han sa bara att det var okj att jag satte mej vid honom. Mina förhoppningar om honom försvann ganska snart. Han grävde i hans näsa. Hur äcklig kan man bli?! Jag menar, på en buss liksom? Det är väl lite mera okej om man gör det för sej själv så ingen stackare behöver vittna det. Men i en buss?
Ni kanske tror att det inte kan bi värre men läs vidare. Han glömde sin dator när han skulle kliva av..
En dator! Som kanske kostat honom en förmögenhet. Det är väl det första man kollar innan man går ifrån nått?


the ring

Det är ungefär 2 dagar kvar tills jag åker och jag längtar. Det första jag ska göra när jag kommer dit är att städa rummet jag ska va i, för det kommer inte vara speciellt rent där.
Ikväll blir det iaf the ring och the ring 2, om jag orkar kolla på dom.



Nån som har sett dom? (:


midsommar

Vad är det för mening med "högtider" när man alltid blir besviken på dom? Alla kanske inte har det som jag, och det är jag glad över. För ingen förtjänar att leva mitt liv.

Jaja, glad midsommar på er!


Videoinlägg?

Jag har funderat på att vidoblogga ett tag nu, och jag vill bara veta om ni vill att jag ska göra det.
Så ni kan kommentera de ni tycker om de i detta inlägg^^

palla vara fet



Jag fick övertala mej själv att lägga ut denna bild. För jag äcklas av bilden. Eller iallafall den till höger. Gissa vem det är. Det är jag. Usch, fy, blä. Så kan man inte se ut, för mkt fett.....
Hon till vänster borde vara hur jävla lycklig som helst.

en ö

Jag har för första gången på länge haft kul i Östhammar. Synd att det inte kunde varit lite oftare.
Jag va me Michélle och Carro på en liten ö. Vi tog kort på varandra, dom blev inte fina för ingen va seriös. Men va spelar det för roll? När man har kul här måste man ta vara på den tiden så gott det går.
Åker till Umeå på måndag och kommer fram vid 17-18 tiden. Vi ses då ;)


Mops

Om jag blir tvungen att stanna kvar här pga att det "inte finns plats" i Umeå, så deppar jag inte ihop totalt och isolerar mej. Jag får en liten kompis^^ En liten mopsvalp som jag kan pyssla med. Och eftersom denna stad har slut på äkta vänner passar det ganska bra med en hund som man kan ha som vän.
Gosh, vad patetiskt det där lät. Alltså, jag är inte helt blåst. Jag har bara svårt att lita på folk.


Sommar = negativ?

Nu är det så här att sommaren kommer med många negativa saker. Saker som gör en smäll fet. Ååååh, jag hatar glass! Och kallt vatten. Jag orkar inte springa runt i stan när det är 30 grader ute. Så man måste hålla sej ifrån glassarna. Vilket är omöjligt. Men jag har faktiskt lyckats med det omöjliga förr, så varför inte nu?


shopping

Jag hade planerat att blogga igår, men jag hade ingen ork. Hade varit i Muppsala nästan hela dagen igår, så jag va ganska trött. Det blev inte mkt shopping men det blev iaf nånting. Jag tänker inte lägga upp bilder på det för jag orkar inte men jag kan skriva vad jag köpte.
En mascara (Nivea)
Mineral puder foundation (IsaDora)
2 toppar (Gina Tricot)
Ringar (Gina Tricot)


i'm back

Nu är jag tillbaka, har haft ganska fullt upp dom här dagarna som jag varit borta. Jag har gjort allt möjligt faktiskt. Jag har bland annat skrattat ihjäl mej ett antal gånger, så jag är lite trött. Och idag var det marknad på hamnen, ganska kul. Köpte en Michael Jackson t-shirt som jag har på mej nu. Den e as najs, kommer säkert bild på den senare^^
Ikväll blir det uppesittar kväll, jag ska kolla på Saw 2 som börjar 00 och slutar 02.
Ni får ha det så bra så länge, jag bloggar sen imorrn!<3


dålig uppdatering

Syrran är som sagt här, så jag hinner inte blogga för det finns så mkt annat man måste hinna med när man har chansen. Så va beredda på dålig uppdatering!


carro

Nu är jag tillbaks med Carro! Omg, va vi flummade i bussen. Och carro ramlade av stolen XD
Btw, jag har märkt att det inte är många som kommenterar, så skärpning!


*suck*

Carro kommer imorrn :D det ska bli så fucking kul! Hon kommer typ vid 5 och då ska jag hämta henne(A)
Just nu är jag lite smått irriterad. På några grejer. Det första är att alla måste vara så realistiska och negativa. Herregud, är det så svårt att ha en fantasi? Och vädret? Det är mulet och regnar. So what? Det kommer ju inte vara så länge? Regn är härligt. Face it.
Det andra jag är irriterad på är att farsans nya familj lägger sej vid 9 och vaknar vid 6. Och då respekterar dom inte dom andra som sover. Jag hatar dom!
Jag bloggar om nått som är vettigt senare.


Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test