Märkte du paniken i min blick?


Väldigt kär/obegripligt ensam - Linnea Henriksson

Tänk så fort allt vänder
Hon i dina händer
Minns att vi var lyckliga igår
Nu vet ingen hur jag mår
Och så generad
Fullständigt förnedrad
Hoppas du ska resa dig och springa efter mig
Men du stannar
Fast jag väntar
Och jag längtar

Stureplan


Sture-P - Peter08


bright as the sun


Skönt att det är över nu även fast jag gärna hade stannat och blivit fotograferad hela dagen ;)
Dagen har varit helt underbar! Bästaste Towe mötte mig på centralen i Stockholm, där klurade vi ut vart vi skulle. Vi tog tuben till Östermalm och strosade runt på Stureplan och köpte varsin slush på 7-eleven innan vi gick in. 

Inne på agenturen fick jag ett papper där jag skulle fylla i mina uppgifter. Och sen var det dags för fotografering. Framifrån, i profil och halvprofil. Kände mig så levande. Jag får värsta kicken framför kameran, kanske inte syntes då en riktig "good looking guy" satt och kollade på. Hoppas dock att det blev bra och att dom hör av sig inom 2 veckor :D om inte så är Elite inte den enda modellagenturen!

move closer


For all the times I've lost my head and found it again.
You're such a waste.

underneath the citylights

Imorgon åker jag till Stockholm igen för att gå på elite mötet och träffa finaste Towe! Kanske bli ett litet mobilinlägg på tåget/bussen imorgon. 


(bild från höstlovet 2010)

elite model management


På fredag eftermiddag kliver jag in genom EMM portar. Bloggar om hur det gick när det är gjort. Är lagom nervös nu, måste ta det lugnt..

Hell yeah?


Done!

Är klar med allt plugg nu förutom historian. Känns så befriande, men det är söndag så imorgon lär det komma en till bunt med läxor. Gotta love life!

under her skin

ezrA6u on Make A Gif, Animated Gifs
andas in, andas ut

we're both in this masquerade

Du kommer falla tillbaka, det är bara en tidsfråga. Du har gjort det så många gånger förut så varför skulle denna gång vara annorlunda? Kan pojken hindra dig? Nej, han sviker dig som alla andra. Det finns ingen utväg för du vet exakt vad du måste gör för att allt ska bli bra igen. En utmaning värd att anta. Resultatet är värt att kämpa för. Siffrorna i ditt huvud är tillbaka och ångesten med. Du var ett enkelt offer, du kommer aldrig härifrån. Vet du varför? Du vill det här och du är envis. Du behöver inte hjälp med det, det är bara att sätta igång. Du vet ju, innerst inne, att det alla andra behöver gör dig nedstämd. Du behöver inte det, du är starkare utan det. Du kan bli perfekt utan det. Folk kommer vara avundsjuka och din familj blir oroliga. Men det är bara positivt. Det betyder bara att du faktiskt kan klara av någonting. De är bekräftelse. Du har äntligen hittat ditt sätt att leva så varför går du runt med ditt fakeade leende när du kan vara äkta? Det är ingen sjukdom det är en livsstil och det vet du mycket väl. Sluta förneka det. Det är ingen idé du är fast för alltid. Försök inte fly. Börja vänja dig vid tanken för det är så här det kommer bli.



Melissa Horn 7/12


Ska gå på hennes spelning på konserthuset, längtar osv.

Over and out.

Jag blir 190cm lång idag

Jag tänker ha mina nya skor idag. Vågat, jag vet. Men sådan är jag! Jag kommer säkert bryta fötterna av mig eller ramla omkull. Haha, då får ni inte skratta, okej? Jag måste börja lära mig gå i höga skor, jag är så kort!

Morning!

Godmorgon, people! Gissa när jag vaknade. Jag vaknade såklart vid sju och inte halv åtta. Varför?? Har haft skit tråkigt hela morgonen. Kollade lite i hm katalogen, men det gick fort så efter det hade jag lika tråkigt igen. Snart ska jag iallafall cykla till bussen. Tagga musik idag!!

Hiss&Diss

Up's
Känslan när man har gjort alla läxor. Inte för att jag har gjort det än men innan helgen borde jag vara klar. Då är jag fri och kan träna kondition tills jag faller ihop. Okej, inte riktigt men jag har inte hunnit träna så mycket i veckan och på måndag har vi cooper test så jag vill ha en bättre tid än förra året.

Down's Känslan när man tror att man är kär. Ännu värre är känslan när man vet att det är olycklig kärlek. Jag känner mig så svag och skör när jag blir kär. Jag blir blyg och osäker. Ingen behaglig känsla alls. Jag tror jag är kär nu, men jag håller mina dörrar öppna. Jag kommer inte göra om mina misstag. Är så trött på killar.

Don't want to let him in

Hola guapas! Sitter i soffan och myser med citron te. Är ruskigt trött just nu. Fattar inte varför, har ju alltid vaknat vid 6 hela sommaren.. Imorgon har vi bara tre lektioner, det är skönt och på fredag har vi bara två lektioner. Sen är det helg :D

Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test