Tillbaka

Nu kan jag äntligen ta det lugnt och blogga!
Den här dagen har varit ganska stressig. På skolan skulle jag skriva klar tre uppsatser. (Svenska, engelska o biologi) Men jag hann som tur var klart allt och fick sluta en timme tidigare :D
När jag kom hem skulle jag äta, men jag skippa de sen gick jag (eftersom tjockisen tog min cykel) till kontorshuset och köpte en penna, en kalender och ett mobil smycke :) kommer mer bilder på det sen.


Mina presenter

Jag fick en mobil, dock inte den jag ville ha men den funkar^^
En person som jag inte gillar har en sån, så jag ska fixa den så att den blir mer personlig. Vill inte att hon blir grymt omogen och anklaga mej för massa shit...


Jag fick en as najs dagbok, men det är inte allt, har massa presenter från andra oxå ;)

ESC

Jag hade grymt tråkigt igår, så jag kollade på ESC (Eurovision Song Contest) Det va typ ganska dåliga låtar. Men hon som vann har en speciell röst, ovanlig typ :)

Lena - Satellite





30 maj

Igår var en katastrof.

29 maj

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Läsarna

Det är kul att jag har fått så många läsare på någon månad. Även folk som hatar mej.
Ville bara säga att det inte finns någon anledning att skriva taskiga kommentarer. Era IPnummer lagras^^

Fuck You

Jag vet att det jag kommer skriva är oerhört barnsligt och kissie-style, men jag måste få ut det nånstans!

Jag fyller som sagt år imorgon, och jag har planerat allt hur länge som helst. T.ex skulle min tårta vara rosa. Men nu var det så att jag sa detta högt så att min pappas sambos dotter hörde det. Och dagen efter låg det massa tårtgrejer på köksbänken. RÖD karamell färg bland annat. Och om han har färgen i grädden vad blir det då? Jo, ROSA grädde.. Jag och pappa har en teori varför detta inträffade.
Hon har INGEN fantasi.
Hon tycker jag är fett cool.
Hon vill också ha en tårta, även fast hon fick det för 3 månader sen.

Så hon gjorde en rosa tårta. Och nu blir jag tvungen att ha en lila tårta. Lila är i och för sig snyggt också, men jag vill ha en rosa tårta.

OH MY GOSH I FUCKING HATE HER!!

28 maj

Nu är det runt 20 timmar kvar tills jag fyller år :D

Lady Gaga - Alejandro




Raw Diamond

Omg, vad är det med mej och Raw Diamond. Jag har drömt om trummisen typ 3 gånger och nyligen drömde jag om en kille som inte är med i bandet längre. Skumt.
Hur ska man tolka detta?


Månaden med dej

Åh, gud va jag saknar månaden med dej. Den var helt underbar, och jag önskar jag kunde ta tillbaks det jag gjorde. Jag blev nästan förälskad. Du var speciell och jag trodde vi hade något speciellt. Jag gjorde ett misstag, och allt blev bara fel...

27 maj

Nu är det bara idag och imorrn kvar, sen fyller jag år :D :D

ASG

Omg, jag lyssnade på P3 morgonpasset i fredags. Jag började lyssna när Lilla Al Fadji kom in i studion.
Lyssna själva! XD

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2024&artikel=3713258



Kommentar



Svar: Ja, inte dej iaf XD (om det är Iversen) det kommer ett inlägg om dej oxå^^

Ingen aptit

Har inte haft nån aptit idag. Det enda jag har fått i mej idag är ett glas oboy. Och jag känner mej inte ens hungrig..

Läs

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitit. Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. När jag tänker på dagen någonting hände mellan oss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte, vi bröt av våra band och dom gick av på mitten. Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt. Det var du och jag mot världen som kämpas till döds. Du högg mig i ryggen, va vad det som hände?
Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner. Du har förändrats så mycket . Jag vet knappt vem du är vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namnet .
Du förlorade min tillit när du släppte min hand. Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner.
Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen. Vi gick skilda vägar. Greppade tag i andras händer. Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel. Löften om att bry sig som inte längre finns mer. Vad ärlig mot dig själv, är det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Ett misstag som förändra allt, hela min värld!
Så klart jag vill vara vänner. Men du ser att det inte går. För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår. Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det. Och all skit som jag fick ta. Du är fan inte värd det. Vill du ha mig vid din sida får du börja med en sak. Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal. Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skratta. Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan.




Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test