hoppet hoppade av


Åland


Idag åker jag till Åland på en weekend trip. Färjan åker vid 15.00 och jag och pappa ska vara där minst 45min innan :) första gången vi åker dit med bil på väldigt länge. Kommer nog inte uppdatera under resan då det kostar skjortan att mmsa till sverige. Men jag kanske ställer in några tidsinställda inlägg! :D so don't worry, I'll be back before you know it!<3

CYA BITCHES!!

party

Har ganska precis kommit hem från Gimo. Skönt att vara hemma igen.

Vet inte vad jag ska göra idag, skulle komma på vad vi skulle ta med till Åland sa papi. Men inte har jag gjort det :P
Får tänka på det över lunchen lite senare. 

Zumba blir det ikväll iallafall :D




Att vara olydig



Får egentligen inte träna, men what the hell. Det är inte för viktminskning, tvärtom. Eftersom muskler väger mer än äckligt fett så kan jag öka i muskelmassa istället för fett. Smart vad? Och träning gör en smartare.

Vet ni hur jävla befriande det var att plocka fram träningskläderna igen? Kände mig så levande, som om inget kunde stoppa mig och anorexian kunde slänga sig i väggen för här ska det bli 6pack!

Idag provade jag på Zuma Cardio. Fyfan vad kul! :D Dansade i hela 40 min plus 45min promenad innan. Är så nöjd! Ska försöka hinna med minst 2 träningspass i veckan, för att börja. Sen ska jag öka till 3. Varav 2 är löpning och 1 Zumba eller valfri styrka.

Efter träningspasset drack jag en female recovery för att inte förlora något. 

CAN'T WAIT!!!

music to my heart, that's what you are


R.I.P Amy Winehouse

-



Kollade igenom gamla bilder och hittade bla denna! sakna...

Antioxidant bomb


New in!


Datamus - Dialect

outfit


Klocka - Lånad av Calin
Shorts - Thailand
Linne - Bikbok


Helkropps bilden är helt fucked up, men det bjuder jag på!

Hårtoning på G


Ska sätta in nytt löshår nästa vecka så jag måste tona håret lite mörkare. Löshåret var mörkare än det jag har nu.

Längtar!!!

Bjuder på en halv skabbig bild. Sitter och...

bild0004 (MMS)

Bjuder på en halv skabbig bild. Sitter och tänker på knepiga saker. Typ vad som skulle hända om jag gjorde så och så vidare. Finns jätte mycket jag skulle vilja göra om! Och från en grej till en annan. Är hos min kontaktfamilj nu och kollar på sommar med ernst. Har fått en peak tröja, ursnygg!:D Janette ska sätta i löshår på mig nästa vecka, gissa om jag längtar. Ha det bra, så hörs vi snart ;)


back to basic


Nu har jag sovit i 11h! :o brukar i vanliga fall sova runt 6-7, men nu blev det lite mer. Var till och med super trött när ja klev upp. Vad knasigt det kan bli! Nu väntar jag på att pappa ska vakna, vilket är ca 2h kvar. Under tiden ska jag nog kolla på PLL eller True Blood ;)

Home!

Nu är jag hemma igen. Kom hem imorse, väldigt tidigt imorse. Och jag sov typ ingenting på bussen och har bara slumrat till någon timme vid lunch. Jag är inte trött men jag känner mig alldeles matt.

Bloggar mer imorgon, cya bitches!

statistiken sjunker

Har inte bloggat på hundra år och då sjunker statistiken. Men jag förstår! Har inte kunnat bloggat för att det har varit fullt upp dom senaste dagarna. Idag åker jag hem till Östhammar igen. Kl 20.40 går bussen och jag är hemma vid halv 5 någon gång. Har inte åkt på natten på vääääldigt länge! :)

Gårdagen spenderades på stan med 1000kr som idag är lite drygt 200. Men jag köpte bara det jag behövde, typ.
Det blev:
2 byxdressar
2 linnen
1 goodiebag
1 par örhängen
1 ring
1 plånbok
1 female recovery (ska börja träna, inte för att gå ner i vikt utan för att bygga muskler! ;))
2 par skor
1 body lotion (summer glow, är blek som ett lik!)

Det var typ de! Plus att jag köpte en soja-chailatte också. Grymt god! :D

Cya bitches!

sitter och kollar på pocahontas (eller hur...

bild0092 (MMS)

sitter och kollar på pocahontas (eller hur det stavas). Väntar på att robin ska svara på mitt sms så jag vet om vi ska träffas eller inte:p idag är det mycket varmare än igår så jag kan ha på mej ett linne och tights! Jätteskönt, ska sola så mycket jag kan idag, är typ jätteblek:/ annars får jag väl köpa BUS.. Cya bitches!


Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test