bubbelrooms storlekar

Fick ett paket från bubbelroom för ett tag sen med massa kläder (som jag inte orkar visa nu). Och jag är inte nöjd med storlekarna.. They are huge!
Underkläderna är aaaalldeles för stora och resten med. Och nu vet jag vad ni tänker, och det kommer inte hända.

Stockholm


Ett ord som beskriver Stockholms resan:
Kallt.

leave a message at the tone

Bruno Mars – The Lazy Song

andra behöver sova en natt, för mej räcker det lätt med en kvart...

... fast nä :P


Trött, lätt sminkad chej!

Resumé - fjärde kvartalet

OKTOBER

Med Oliver i mitt huvud och en anorexia älva på axeln, fortsatte mitt liv. Jag började hänga med Marcus, André och Karl. Och dom behövde jag verkligen, dom fick mej att börja skratta igen! Jag älskade att vara med dom, man hade så förbannat kul med dom. 

Det blev höst...

Jag praktiserade på sjukhuset, inte kul. Och "tacken" för att jag var där var en förbannad tårta. Jag fick inte lite ångest efter den tårtbiten...

Jag målade om mitt rum! Det blev rosa och awesome, love it.

Åt min sista varma måltid denna månad, eller i slutet på september var det men jaja. Efter det levde jag på tea och äpplen. Kilona rasade. Jag kunde få ångest över att ha ätit en gurkbit. Och om jag t.ex hade ätit ett äpple för mycket så kunde jag låta bli att äta i 24 h. 

Mycket plugg. Hade inte svårt att koncentrera mej på skolan, men att spela glad gick inte. Jag blev irriterad på allt och alla. Och skolan kändes kallare än någonsin. Jag kunde ha på mej 3 lager kläder på överkroppen men jag frös ändå. Jag simmade 3 gånger i veckan och gymmade nästan varje dag. But no one noticed.

I slutet på månaden åkte jag till Stockholm för att hälsa på Madde. Det blev inte som jag hade tänkt mej, det blev mycket bättre!

Och eftersom det var halloween den helgen så gjorde vi ansikten på små pumpor :]

NOVEMBER


Det blev höstlov och Carro kom och hälsade på! :D

Jag åkte tillbaka till Stockholm för att träffa Towe för första gången på 100 år :thumbup:

Den första snön kom och det blev jävligt kallt.

Mer plugg....

Klasströjan kom! Jag hade beställt strl. M, trodde att den skulle vara för liten men jag hade fel.

Ett exempel på hur kul jag och resten från Öregrund kunde ha :D

DECEMBER

Ibland händer det lite olämpliga saker på skolans toaletter. 

Storleken på den klänningen är 34 och den var för stor för mej. Jag tror jag hade gått ner runt 7-8 kilo då. Mer än jag hade planerat, men anorexia älvan hade blivit starkare och jag blev aldrig nöjd med min spegelbild.

Här är en bild på mej innan jag åkte till ÄS-enheten och vägde mej. Där hade jag gått ner 13 kg. Fortfarande inte nöjd. Men där slutade viktnedgången. Med ett bmi på 15.5.

Jul helgen är ett suddigt minne. 

2010
"Sommar, höst, vinter och vår, shit där gick ju ett till år.
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
då jag spelade mina kort, fan vad dumt jag tänkte då."

Resumé - tredje kvartalet


JULI
Oj, den här månaden var krånglig. Den började bra och sluta katastrofalt.
Jag träffade Lillan för första gången på 100 år, och vi hade det aaaaaaaas kul tills hon lämnade mej... men då hade jag kul me Malin. Fast nä, det var inte så kul.
Jag klippte av mitt fina hår och färgade de svart. Blev ganska nöjd förutom att de blev för kort.

FÖRE!

EFTER!

En flummig bild på den as charmiga Malin. (Syrran)


Träffade inte Carro så mycket eftersom hon var i Skellefteåträstocks festivalen och fick se SIMON och resten av Liquid Echoes. Och Markus Krunegård. Jag fick inte följa med :thumbdown:

Månaden slutade med mycket tårar och missförstånd..
Skulle egentligen flytta tillbaka till Umeå igen den månaden men SOM TUR VAR hände det inte. 

AUGUSTI
Jag hoppade av bussen i Hudiksvall istället för Tierp för att träffa Lillan en sista gång innan jag åkte hem. Och det ångrar jag inte, det var så JÄVLA kul!

När jag kom hem igen fick jag en liten papillon valp som senare fick namnet Pixie! Hon är den mest underbara och knasigaste hund jag någonsin träffat. Även fast hon var hur jobbig som helst i början. Hon kunde väcka mej kl. 5 på morgonen, och då hade hon kissat ner hela golvet.. Men nu är hon som tur är rumsren!


När skolan började blev jag vän med Anna igen och nästan direkt efter skolstarten bestämde vi oss för att åka till Stockholm. Kommer inte ihåg så mycket därifrån men härligt var det iallafall! Jag köpte ganska mycket, som vanligt.

Det hade varit inbrott på guldfynd på Sergelstorg, inte så märkvärdigt då men sen när det visades på efterlyst, då blev det as coolt!

SEPTEMBER
Skolan rullade på och jag hade glömt allt om att gå ner i vikt eftersom jag var nöjd med mitt utseénde.
Jag träffade Oliver och Pontus för första gången och det första vi gjorde var att sova i skogen. Jag skulle nästan göra vad som helst för att komma tillbaka till den dagen! Fyfan vad kul det var!
Dagarna gick och Anna, jag, Oliver och Pontus träffades ganska ofta.
Jag och Oliver klickade direkt.
Redan efter första dagen visste jag att han skulle bli min. Och det blev han. 3 dagar senare hade vi kysst varandra för första gången. Jag ångrar det, det gick ALLDELES för fort. Men jag brydde mej inte då, jag var löjligt kär. Vi träffades varje dag, och jag kommer ihåg en dag då vi skulle vara med Anna och Philip. Det var höjdpunkten på vårat "förhållande". Sen gick ALLT åt helvete. Han dumpade mej utan anledning och hörde aldrig av sej igen.
Jag var chockad, och tyvärr så trodde jag att det var fel på mej. Efter den här månaden bestämde jag mej för att gå ner i vikt, one big fucking mistake.




you're every minute of my every day


Everything - Michael Bublé

Resumé - andra kvartalet

April:
Jag startade denna blogg, började tänka mer och mer på vikten. Ännu ett misstag. Det hände inte så mycket den månaden. Det enda jag kommer ihåg är att jag fick mitt första löshår, jag shoppade me Michélle och att det blev varmare! :D

Fan vad stolt jag var över håret!

Maj:
Jag fyllde år och födelsedagen blev inte så bra. Det började med att fettots ungj*vel hade gjort min planerade tårta dagen innan bara för att hon är så FÖRBANNAT avundsjuk. Jag fick göra min tårta själv, blev illamående så jag fick ta en paus från bakandet. :thumbdown:
Den månaden började jag att banta, HUGE MISSTAKE!

Juni:
Åh, det måste vara den bästa månaden på HELA året! Carro kom hit och vi hade det hur roligt som helst! 

Vi köpte varsin t-shirt på marknaden, vi träffade kusinerna, vi åt vad vi ville (tog en paus från bantandet) och levde livet!

Sista dagen i Östhammar med Carro den sommaren! :(

Resumé - första kvartalet

Januari:
Jag piercade näsan! Har tyvärr ingen bild på den eftersom jag fick ta ur den någon månad efter ;(
Den månaden HATADE jag skolan, jag hatade den över allt annat. Och just då fanns det inte något som lockade mej till den. Men det var kanske för det var den värsta depptiden på lääänge. Jag satt för fan bara hemma och gjorde absolut INGENTING! Eller jo, jag åt och blev fet. Det fick jag ångra lite senare på året.

Men det var inte bara negativt! Jag kom i kontakt med Jezzy igen efter typ 8 år? Det första vi gjorde tillsammans var att gå på en spelning på Grand i Uppsala. Lazy, Raw Diamond och Issue Tissue var där och spelade men vi var där för att se Raw Diamond. Helt ärligt gillade jag Lazy mer, schhh! :rolleyes:
Fyfan vilken kväll/natt det var! Åååh, jag blir alldeles varm när jag tänker på det.

Oh, almost forgot! Jag träffade en person som jag i bloggen kallar "R" och efter det var mitt liv aldrig sej likt. :thumbdown:
I januari var jag både singel och i ett förhållande. Det började med ett förhållande och slutade med ett singelliv.
Jag färgade håret rött också, och jag vet INTE varför.. :question:

Februari:
Jag åkte till Umeå på sportlovet, skulle vara där hela lovet men jag fick typ vara där i... 2-3 dagar. Hann träffa Robin, Lillan, Towe, alla på grubbe och familjen. 

Jag började gå i skolan och min första skoldag var en skolresa till Stockholm. Och det VAR SÅ FUCKING KUL! Vi var på moderna muséet och på någon teater. Moderna var helt värdelöst och teatern var ännu sämre. Det enda som egentligen var kul var tiden mellan muséet och teatern då vi fick springa runt i stan.
Jag köpte ett nitbälte och töj- smyckenpunktshop och örhängenglitter.

Jag töjde högra örat 3mm och sen vänster, men smycket ramlade ur när jag var i Uppsala på någon inställd spelning, så det blev bara högra!
Jag började röka den här månaden, rosa blend! Älskar dom fortfarande, men jag röker inte längre.

Mars:
Jag färgade håret svart igen och började umgås med Fredrik, Morgan och Emil. Asså seriöst, jag äcklas när jag tänker tillbaka på det. 

Jag fick råttor på min namnsdag och då blev jag hur lycklig som helst! Jag fick 2 hanar, Pierre (grå/ vit) och Billie (svart/ vit)

Jag blev tillsammans med mitt ex igen, vet inte hur länge det höll.
Det blev påsklov och syrran kom hit till Östhammar. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men vi hade kul iallafall! :D


Andra kvartalet kommer imorgon!

fight the break of dawn



Asså åååh, jag tror jag kommer.

BMTH



Bring Me The Horizon – There Is A Hell, Believe Me I've Seen It. There is A Heaven, Let's Keep It A Secret

lost and insecure

En liten uppdatering!

Jag bloggar inte ofta på lov, men det får ni tyvärr leva med.
Kom hem vid 22 idag, klev av på Tierps pendelparkering men hade gärna följt med den fina pojken som satt bredvid mej :love:
Aja, jag får drömma om honom i natt och sen kan jag glömma honom.

Har slut på gratis igen, men imorgon kan ni messa mej efter 3 om ni vill något.

Helgen i Umeå var typ allt jag inte hade hoppats på. Hade beslutsångest HELA tiden. Ska jag träffa henne eller henne? Ska jag äta nu eller ska jag skita i det? Ska jag försöka vara trevlig eller ska jag bara låta känslorna flöda? Ska jag vara ärlig eller ska jag hålla allt för mej själv?
Jag kan inte besluta nånting längre!
Men allt i Umeå var inte negativt, träffade 2 saknade älsklingar :thumbup:

Nu ska jag nog börja fundera på om jag ska lägga mej eller inte, wish me luck...

i have a heart, i swear i do



WOHO!
Nu är jag i Umeå och chillar, har typ inga planer för idag.
Åker hem på söndag, bara så att alla vet....

allting har förändrats men Du finns kvar

Jag har en känsla av att detta år kommer bli mycket bättre än det förra. Men jag vågar inte riktigt hoppas.
Det är så mycket som kommer hända detta år, och då blir det automatiskt mycket som kan gå fel.
Nu när det är nytt år så kan man börja om och göra allt så rätt som möjligt! :D

Saker som kommer hända 2011
♥Fyller 15 år (byxmyndig, moppe, skräckfilmer osvosv...)
♥Gymnasievalet
♥Byta skola
♥Sista terminen på grundskolan
♥Nya kompisar (:D)
♥Nytt ansvar


Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test