Jag har inte bloggat på hur länge som hels...

dsc01551 (MMS)

Jag har inte bloggat på hur länge som helst känns de som. Hur har ni haft de? Jag har haft ångest, panik, u name it. Men jag har hållt mej borta från maten. I 48 timmar. Idag åt jag. Inte bra, inte bra. Jag kommer tillbaka till mitt gamla liv. Det är jag lite glad över. Nu ska jag inte ljuga. Jag är jätte glad över! Omg, jag väger 53. Jag har inte vägt så ''lite'' på ett år. Men jag är långt i från färdig. 5 kg kvar. Jag går ner ett kilo per dag ungefär. Jag brukar bara äta frukost och sen känner jag mej mätt hela dagen. Robin hjälper mej att hålla mej smal. Jag hatar att äta in för folk. Den största anledningen varför är för att folk klagar på att jag äter för små portioner. Det finns faktiskt folk som blir arga för att jag äter för lite. Dom undviker jag så gott de går. Jag hade ångest igår. Jag grät och skakade och kände mej ensammast i världen.


Jaha, det blir ingen sleepover. Precis som...

dsc01306 (MMS)

Jaha, det blir ingen sleepover. Precis som jag trodde. Jag vet inte varför men plötsligt så känns det som allt är tillbaka igen. Allt som jag har tvingat mej själv att glömma. Jag har inte ätit på två dagar. Och jag som ville bli "frisk" från ätstörningen. Men nu är det värre än någonsin. Fast nu äter jag inte för att jag vill bli smal, nu äter jag inte för att jag inte hinner. Om jag ska vara ärlig är jag inte hungrig. Det känns som om kärleken gör mej mätt. Men det kanske är en inbilning. Precis som allt annat jag tycker är äkta. Som vänskap och kärlek. När man tror att man är älskad och trygg kommer det något som blåser omkull en igen. Och sen är man tillbaka i skiten. Eller så är det iallafall för mej. Jag har ingen aning om vad ni känner och tycker. För ingen kommenterar något. Nu är jag hemma igen och känner hur gråten trycker i halsen. Men jag tänker inte gråta den här gången. Jag måste visa att ni inte knäcker mej. Hoppas att ni har en bättre natt än jag..


Nu är jag på stan me Robin. Jag tror inte ...

dsc01548 (MMS)

Nu är jag på stan me Robin. Jag tror inte vi har varit här i mer än en timme. Men när man inte har pengar blir man bara deppig, och fet är inge bra alls. Jag ska typ ta bussen hem snart. Och sen drar vi till media markt och chillar. Sen blir det sleepover hos honom, förhoppningsvis. Och det kommer bli fet mysigt. Bloggar mer ikväll!


Lycka!

I går träffade jag Robin! Det var UNDERBART!
Och jag längtar tills jag ska träffa honom igen idag, eller i eftermiddag tror jag det blir. Men det passar bra mej, för jag behöver tid att lufttorka och platta håret. Plus att jag måste sminka mej och kanske packa.
Jag kan blogga mer om packningen!^^



Sömn

I natt har jag sovit as bra! Jag somnade nästan direkt och jag vaknade inte på natten. Så jag vaknade halv elva, ganska sent, men skit samma. Det var skönt att ÄNTLIGEN sova ut!

Finn ett fel. Ni borde se att tjejen som ...

dsc01534 (MMS)

Finn ett fel. Ni borde se att tjejen som är bredvid mej är min syster och inte Robin. Ni skulle sett mej när han messade mej och sa att vi skulle träffas imorrn. Det blev en dag till som jag slösade bort. Och det gör mej förbannad! Ni kanske tycker det är omoget, men om ni skulle ha tråkigt i 2 månader och sen när den enda personen ni vill träffa, skjuter upp eran träff, så skulle inte ni bli speciellt glada. Jag hoppas verkligen att det blir imorrn, annars vet jag inte vad jag ska göra...


Paket och julafton

Idag kommer jag ÄNTLIGEN att ha kul! Robin kommer ikväll och då ska vi vara med varann för första gången på 2 månader.
Igår hade jag JÄVLIGT svårt att sova. Ni minns säkert hur det var när man var liten, dagen innan julafton. Man vill lägga sej så tidigt som möjligt för att vakna tidigt. Men det går ju inte att sova för man är ju HYPER!!
Så kändes det för mej igår, men jag somnade vid ett ändå som tur var. Och jag vaknade vid tio.
Snart kommer posten och då hoppas jag att mitt paket ligger där bland allt annat. Eller åtminstone ett brev där det står vart jag kan hämta paketet.
Vad ska ni hitta på idag?

Modella

Jag älskar att blogga så jag kunde inte hålla mej längre.
Det har inte hänt mycket men jag kan berätta ändå. Jag har skickat en ansökan till en modell agentur, bara för jag hade tråkigt. Men man vet ju aldrig. De stod på hemsidan att dom hör av sej om dom tyckte att man var någon dom sökte.
Jag vet inte om dom kommer höra av sej, jag menar, hur många kan det vara som ansöker varje dag? Och hur många har det lilla extra?
Men man kan ju alltid hoppas på det bästa! Eller hur?

Inget bloggande framöver

Jag har inget att blogga om nu, så jag tänker ta en paus i helgen från allt bloggande.
Kommer tillbaka på måndag igen!

TÄVLING


Foki har en tävling på sin blogg!
Man kan vinna smycken från saray.se.
Foki utser 7 vinnare som vinner ett presentkort värt 700kr på saray.se.
Vill ni va med och tävla? Klicka på Foki längst upp så kommer ni till tävlingen!

Bloggtorka

Asså jag har ingenting att blogga om längre.. Ångest..

Tråkigt

Vad gör man när man kommer har riktigt tråkigt i flera dagar?
Några tips på vad man kan göra som gör att tiden susar förbi?

Resultatet på shoppingen

Jag hade bara några hundra att shoppa för, så det blev inte så mycket. Men jag blev ända nöjd me mina köp!
Det blev:
En jeansklänning, en tröja, lösögonfransar, presenter och mascara.

Shopping

Idag blir det shopping hela dagen! Ska försöka att inte att köpa upp alla pengar.
Jag bloggar mer när jag kommer hem igen^^

Gårdagen

Gårdagen var en katastrof. Jag trodde allt hade förändrats här, men jag hade tydligen fel. Mycket har förändrats, men inte saker som borde ändra på sej.
Det är i stort sätt likadant som när jag flyttade härifrån. Jag trodde att jag skulle trivas bättre här. Och det gör jag ju i och för sig men jag kunde trivas bättre.
Så vad gör man när man inte trivs nånstans?

Om

Min profilbild

Matilda

RSS 2.0

Test